Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ!Какво е това?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ!Какво е това?

Както си карах и чух,че нещо издрънча по асвалта.Паднала бе пластмасова тръбичка с диаметър 4,5см и дължина 13/14см.Според мен е някакъв въздуховод ама знам ли?Качвам снимка.За какво служи тази кривка и къде се намира?
    Attached Files
    Alfa Romeo 146 1.4TS-99

Първоначално публикувано от aztek Покажи съобщение
    Както си карах и чух,че нещо издрънча по асвалта.Паднала бе пластмасова тръбичка с диаметър 4,5см и дължина 13/14см.Според мен е някакъв въздуховод ама знам ли?Качвам снимка.За какво служи тази кривка и къде се намира?
    Провери между филтърната кутия и резонаторната да не би случайно оттам да е изпаднала.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от aztek Покажи съобщение
      Не съм много сигурен, но ми изглежда част от входа на въздуха към кутията на филтъра. намира се зад/над левия халоген. Погледни и виж дали липсва нещо там.
      Иначе не се шашкай, и без него няма има проблем с въздуха на двигателя.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
      AR 155 2.0 16v SUPER
      Toyota Corolla 2014 S Premium
      Moskvich 2140

Comment

Точно това излезе.Вдигнах колата на крик,че нямам канал и погледнах отдолу.Над/зад халогена беше.Благодаря на отзовалите се.
        Alfa Romeo 146 1.4TS-99

Comment

Working...
        X